BG EN

(празна)

Условия за ползване

Условия за ползване


microintellect.com е уебсайт, собственост на ТДК 55 ООД, представляващ каталог с информация за стоките, които предлага фирмата. Услугите, предлагани в уебсайта microintellect.com, се предлагат "във вида, в който е" и ТДК 55 ООД не носи отговорност ако при нарушения на работоспособността на програмното или техническото осигуряване на други оператори на Интернет или на телекомуникационните връзки в и/или извън страната, поради които потребител не може да ползва частично или напълно възможностите на уебсайта.


Настоящите "Условия за ползване" уреждат взаимоотношенията между ТДК 55 ООД от една страна и потребителите на уебсайта microintellect.com. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на microintellect.com (с изключение на линка към настроящите "Условия за ползване"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Условия за ползване".

ТДК 55 ООД е дружество с ЕИК по ЗДДС: BG204664260, адрес: гр. София, бул. България N98; телефон за контакт 02 955 90 55; е-мейл:  tdk.55@yahoo.com

 

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в microintellect.com стоки е необходимо първо да се регистрирате.
При регистрацията трябва да въведете “e-mail” адрес и парола, с който ще създадете вашия профил, чрез който можете да изпращате заявки за закупуване на стока от microintellect.com. Във вашия профил ще имате възможност да попълните вашето име и фамилия, телефон(и) за връзка, както и адрес, на който се доставят стоките. След като се регистрирате успешно при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. Във вашия профил има и секция „Данни за фактура”, където можете да попълните данни и да изберете „искам да получавам фактура”.

При всяко ваше посещение в профила Ви ще виждате следното съобщение:

Това е вашият личен профил в сайта на ТДК 55 ООД . Тук можете да добавите информация за себе си, за да можем по-лесно да осъществяваме връзка и да не ви се налага при всяка поръчка да попълвате данните за фактура. Освен това имате възможност да видите всички поръчки, които сте направили досега на сайта.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които microintellect.com получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане, изпълнение и доставка чрез куриер на поръчки, доставяне на информация за подадени от потребителя запитвания и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. microintellect.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на microintellect.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници.Поръчките, изпратени до 14.00 часа в работен ден, се обработват в същия ден, а такива, изпратени след 14.00 часа в работен ден или в почивен ден ( официален празник ), се обработват в следващия работен ден.  При финализиране на Вашата поръчка Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате, техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начин на доставка и начин на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка до ваш адрес ( за по – подробна информация, моля вижте секция  доставка). ТДК 55 ООД  има правото да променя цените, обявени в сайта, без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените ТДК 55 ООД има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. ТДК 55 ООД се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по вина на ТДК 55 ООД всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка. Дружеството не носи отговорност при възникване на проблем с доставката на стоката по вина на куриерската фирма, използвана за транспортиране на стоката (забавяния; нарушаване на целостта на опаковката и стоката, или повреждане на стоката).

 

 ДОСТАВКА

1. Поръчаната от потребителя стока се изпраща с куриерска фирма до посочен от него адрес или клон на куриерската фирма.

2. Отговорността за верността на адреса и останалите детайли за получаване на стоката се носи от потребителя.   
3. Доставката на поръчаната стока  до адрес на потребителя или клон на куриерската фирма е за сметка на потребителя. В цената на поръчката ви, окончателно потвърдена в  microintellect.com, не влиза цената на доставката.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод, като банкова сметка и банкови детайли се предоставят на клиента след потвърждаване на поръчката. При получаване на стоката дължите плащане на куриера само за цената на доставката до Ваш адрес. 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.


Специален продукт

1242 Лампа за билярд 10348

1242 Лампа за билярд 10348 Детайли

278.00 лв. Купи