BG EN

(празна)

Как да поръчам

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в microintellect.com стоки, е необходимо първо да се регистрирате.
При регистрацията трябва да въведете “e-mail” адрес и парола, с който ще създадете вашия профил, чрез който можете да изпращате заявки за закупуване на стока от microintellect.com. Във вашия профил ще имате възможност да попълните  вашето име и фамилия, телефон(и) за връзка, както и адрес, на който се доставят стоките. След като се регистрирате успешно при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. Във вашия профил има и секция „Данни за фактура”, където можете да попълните данни и да изберете „искам да получавам фактура”.

При всяко ваше посещение в профила Ви ще виждате следното съобщение:

Това е вашият личен профил в сайта на ТДК 55 ООД. Тук можете да добавите информация за себе си, за да можем по-лесно да осъществяваме връзка и да не ви се налага при всяка поръчка да попълвате данните за фактура. Освен това имате възможност да видите всички поръчки, които сте направили досега на сайта.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Поръчките, изпратени до 14.00 часа в работен ден, се обработват в същия ден, а такива, изпратени след 14.00 часа в работен ден или в почивен ден ( официален празник ), се обработват в следващия работен ден.  При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да видите продуктите, които купувате, техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинът на доставка и начинът на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Минималната сума за поръчка през microintellect.com е 2 лв.  Всички посочени цени на сайта са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка до ваш адрес ( за по – подробна информация, моля вижте секция  доставка). ТДК 55 ООД  има правото да променя цените, обявени в сайта, без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените ТДК 55 ООД има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. ТДК 55 ООД се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност - в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по вина на ТДК 55 ООД  всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка. Дружеството не носи отговорност при възникване на проблем с доставката на стоката по вина на куриерската фирма, използвана за транспортиране на стоката (забавяния; нарушаване на целостта на опаковката и стоката, или повреждане на стоката).


Специален продукт

2098 Удължител за щека

2098 Удължител за щека "мост", месинг Детайли

29.90 лв. Купи